مسئولیت اجتماعی گروه صنعتی شیشۀ کاوه

چه شرکت‌هایی موظف هستند خود را در مقابل جامعه مسئول بدانند؟ قطعاً همۀ شرکت‌ها زیرا جدا از زمینۀ فعالیت و تخصص که می‌تواند در بخش‌های مختلف کارآمد باشد، سرمایۀ مادی و معنوی شرکت‌ها آنها را برای ارائۀ خدمات اجتماعی توانا می‌کند و به همین دلیل است که مسئولیت اجتماعی گروه صنعتی شیشۀ کاوه هم اهمیت دارد.

گروه صنعتی شیشۀ کاوه به عنوان یکی از بخش‌های مهم گروه صنعتی کاوه، در زمینۀ ساخت انواع شیشه فعالیت دارد و در همکاری با مؤسسۀ خیریۀ نیکان ماموت تلاش کرد تا مسئولیت اجتماعی خود در سال 1400 را به بهترین شکلی که می‌تواند انجام دهد.

شاید گروه صنعتی شیشۀ کاوه مانند تولیدکنندگان مواد غذایی نتواند با هدیۀ محصولات خود به یاری نیازمندان آید، اما این شرکت با کمک مالی در سال گذشته توانست زمینۀ دسترسی نیازمندان بسیاری به امکانات را فراهم کند.

شرکت صنعتی شیشۀ کاوه

دربارۀ گروه صنعتی شیشۀ کاوه

گروه صنعتی شیشۀ کاوه در سال ۱۳۶۱ با هدف تأمین انواع ظروف شیشه‌ای خانگی فعالیت خود را با تأسیس کارخانه بلور شیشه در شهر صنعتی کاوه آغاز کرد. این گروه صنعتی در سال ۱۳۷۹ فعالیت‌های خود را در زمینه تولید شیشه گسترش داده و کارخانه شیشۀ تخت و آیینه  ایران فلوت را راه‌اندازی و شروع به تولید شیشه‌های فلوت با آخرین فناوری‌های ساخت شیشه کرد. این محصول به واسطۀ شیشۀ گداخته روی بستر قلع مایع به‌دست می‌آید.

مسئولیت اجتماعی گروه صنعتی شیشۀ کاوه

این مجموعه هم اکنون با بیش از ۳۵ سال تجربه به عنوان بزرگ‌ترین تولید کننده شیشه و  بلور در بخش خصوصی در کشور ایران و منطقه شناخته می‌شود. در حال حاضر فعالیت‌های این گروه در چهار حوزۀ کسب و کار شامل بلور یا ظروف شیشه‌ای، شیشه‌های تخت، مواد اولیه صنعت شیشه و صنایع پتروشیمی دسته‌بندی می‌شوند.‌

دفتر مرکزی کاوه در تهران است و در آن بیش از ۶۵۰ کارمندِ پیشه‌ور و با تجربه در کنار هیئت مدیره مشغول فعالیت هستند. دفتر مرکزی علاوه بر واحد فروش و امور مالی شامل چند بخش حرفه‌ای از جمله مهندسی شیمی، مهندسی مکانیک، معماری، متالورژی، پایپینگ، مهندسی عمران، مهندسی معدن، فناوری اطلاعات، مهندسی برق و غیره است.

گروه صنعتی شیشۀ کاوه کارخانجات خود را در داخل و خارج، با تکیه بر نیروی انسانی و همکاری کارشناسان متخصص در تمام رشته‌ها مطابق با استانداردهای بین‌المللی احداث و صلاحیت محصولات ایرانی را در جهان بنیان نهاده است.

مسئولیت اجتماعی گروه صنعتی شیشۀ کاوه

 مدیران گروه صنعتی شیشۀ کاوه، در کنار همۀ فعالیت‌های خلاقانۀ خود برای به‌کارگیری تکنولوژی روز در تولید شیشه‌ تلاش می‌کنند مسئولیت‌های اجتماعی خود را نیز به بهترین شکل انجام دهند.

گروه صنعتی شیشۀ کاوه با آگاهی از وظایف خود نسبت به جامعه، در انجام فعالیت‌های مرتبط با مسئولیت‌های اجتماعی نگاهی آینده‌نگر و انسان‌ دوستانه‌ای دارد.

مسئولیت اجتماعی گروه صنعتی شیشۀ کاوه با رویکردی متعهدانه انجام شده است و این شرکت ثبات در ارائۀ خدمات و محصولات سلامت خانواده‌ها، کمک به بیماران و آموزش افراد را مهم‌ترین مسئولیت اجتماعی خود می‌داند.

شیشۀ کاوه و خیریه نیکان ماموت

مسئولیت‌های اجتماعی گروه صنعتی شیشۀ کاوه طیف گسترده‌ای از حمایت‌ها و فعالیت‌های خیریه را در برمی‌گیرد. این شرکت در سال 1400 با اهدای مبلغ 3 میلیارد و 806 میلیون ریال به مؤسسۀ خیریۀ نیکان ماموت با توجه به معیارهایش، مسئولیت اجتماعی خود را انجام داد.

کمک به کودکان بیمار

بیماری کودکان یکی از غم‌انگیزترین اتفاقی است که می‌تواند برای هر خانواده‌ای رخ دهد اما وقتی امکانات اندک باشد و بیمارستانی همۀ وسایل لازم برای درمان را نداشته باشد، نگرانی و غم خانواده‌ها دوچندان می‌شود. به همین دلیل است که بسیاری شرکت‌ها همکاری در تأمین نیازهای یک بیمارستان کودکان را به عنوان مسئولیت اجتماعی خود انتخاب می‌کنند.

گروه صنعتی شیشۀ کاوه نیز در سال 1400 چنین مسئولیت را برای خود در نظر گرفت و با اهدای مبلغ 962 میلیون ریال به مؤسسۀ خیریۀ نیکان ماموت، شرایط خرید دستگاه سونوگرافی پُرتابل بیمارستان طبی کودکان تهران را فراهم کرد تا به این ترتیب از خردسالان و کودکان بیمار حمایت کرده باشد.

این دستگاه در بخش مرکزی بیمارستان طبی کودکان تهران قرار گرفته است تا برای سایر بخش‌های این مرکز درمانی نیز در دسترس باشد. هرگاه کودک بیماری به این دستگاه نیاز داشته باشد آن را بالای سر بیمار می‌برند تا مشکل او را تشخیص دهند.

مسئولیت اجتماعی گروه صنعتی شیشۀ کاوه

یاری به مردم سیستان‌وبلوچستان

مسئولیت اجتماعی گروه صنعتی شیشۀ کاوه در دوران کرونا هم ادامه یافت. موج چهارم کرونا که دلتا نام داشت، بسیاری از هم‌وطنان را در سیستان و بلوچستان درگیر کرد. فراگیر شدن این موج در سیستان‌وبلوجستان بسیاری بیمار کرد و مشکلات متعددی به وجود آورد که یکی از آنها نیاز شدید بیمارستان‌ها و کلینیک‌های این استان به دستگاه اکسیژن‌ساز پرتابل بود.

تیر 1400 گروه صنعتی شیشۀ کاوه مبلغ 800میلیون ریال را برای خرید 5 دستگاه اکسیژن‌ساز به خیریۀ نیکان اهدا کرد. برای رفاه حال بیماران کرونایی و نجات جان آنها این دستگاه‌ها خریداری و به سه شهر هیرمند، فنوج و زهک در استان سیستان و بلوچستان فرستاده شد.

به این ترتیب شرکت گروه صنعتی شیشۀ کاوه در یکی از بدترین شرایط بحرانی کشور، حمایت از هم‌وطنان را فراموش نکرد و با تهیۀ تجهیزات بیمارستانی برای آنان بخش دیگری از مسئولیت اجتماعی خود را انجام داد.

کمک به خرید تجهیزات بیمارستانی

مسئولیت‌های اجتماعی گروه صنعتی شیشۀ کاوه در مورد بیمارستان‌ها فقط به بیمارستان کودکان و دوران کرونا محدود نیست. این شرکت کمک به بیمارستان شهرهای کم‌برخوردار را نیز جز مسئولیت‌های خود می‌داند.

بیمارستان شهدای 17 شهریور که سال 1357 در ساوه تأسیس شده است یکی از بیمارستان‌های پرمراجع کشور است. به دلیل وضعیت ویژه و محروم بودن شهرستان ساوه، بیماران پرشمار این بیمارستان معمولاً نیازمند هستند.

این بیمارستان 32 تخت فعال، بخش اورولوژی و آندوسکوپی داشت با این حال تجهیزات این بیمارستان برای پاسخگویی به همۀ بیماران کافی نبود و باید برای آن دستگاه دئودنوسکوپ (Duodenoscopy) تهیه می‌‎شد.

مسئولیت اجتماعی گروه صنعتی شیشۀ کاوه با اهدای مبلغ 2میلیارد ریال به مؤسسۀ خیریۀ نیکان ماموت به نقطه‎ای درخشان رسید و این شرکت توانست سهمی را بابت خرید این دستگاه به عهده گرفت و با حمایت خود از بیماران نیازمند ثابت کرد که هر شرکتی در قبال هم‌وطنان کشورش مسئول است.

مسئولیت اجتماعی گروه صنعتی شیشۀ کاوه

تهیۀ لوازم آموزشی برای کودکان نیازمند

شرکت در کمپین #دست‌های‌_عاشق و پروژۀ لوازم‌التحریر شهریور 1400 قدمی بود که گروه صنعتی شیشۀ کاوه با اهدای مبلغ 44.400.000 ریال به  مؤسسۀ خیریۀ نیکان ماموت برداشت.

برای دانش‌آموزان مشتاق به تحصیل سهم کودکان کلاس‌های درس نیکان کاوه 1، نیکان کاوه 2، نیکان کاوه 3، نیکان کاوه 4، نیکان کاوه 5 و نیکان کاوه 6 از سخاوت گروه صنعتی شیشه کاوه، لوازم‌التحریر مورد نیاز سال تحصیلی 1400-1401 بود. دربارۀ مسئولیت‌های اجتماعی گروه صنعتی شیشۀ کاوه می‌توانید در اینستاگرام مؤسسۀ نیکان بیشتر بخوانید.

مسئولیت اجتماعی گروه صنعتی شیشۀ کاوه
تهیۀ لوازم آموزشی برای کودکان نیازمند توسط شرکت شیشه کاوه

شرکت‌ها در برابر جامعه، انسان‌ها و محیطی که در آن فعالیت می‌کنند مجموعه مسئولیت‌هایی دارند که از آنها با عنوان مسئولیت اجتماعی یاد می‌شود. در گذشته سازمان‌ها با نگاه سنتی به مدیریت کسب و کار، خود را فقط در قبال سهام‌دارانشان مسئول می‌دانستند. ولی در شرایط امروزی برندها با انجام مسئولیت‌های اجتماعی خود است که در دل جامعه به محبوبیت خواهند رسید و افزایش محبوبیت با افزایش سود رابطه‌ای مستقیم دارد. چرا که این مهم مجموعه وظایف و تعهداتی هستند که شرکت باید در جهت حفظ، مراقبت و کمک به جامعه‌ای که در آن فعالیت دارد، انجام دهد.

نظرات

نظر شما در مورد این مطلب چیست؟
نام و نام خانوادگی
موبایل
نظر شما

نظر کاربران
  1. ناشناس

    سلام خداوند. به چنین آقای انرژی جوان سالمی بدی عمر بدی بدونه درد بیماری پیش خانواده محترم هر روز شاید خندان با انرژی خدا داده بده بهشان واقعا آدمی زیادی هستن که پیشه زن بچه اش شرمند هست خدا هیچ مردی رو پیشه زن بچه اش شرمنده نکنه خدا پدر مادر چنین آقای رو رحمت کنه که برای ندارن هدیه میده که بتوانه زن بچه اش رو خوشحال کنه این دنیا برای یه نفر هم باشه باز رفتنی هست شاه ایران ماله اون بود آیا با خودش چی برد ه این دنیا در گذره چه بخواهیم چه نخواهیم همه ما رفتنی هستیم چه بخواهی چه نخواهی ای کاش منم از صد درصد حاج آقا که داره ۵درصد داشتم من. می‌گشتم هر کسی که
    نداشت واقعا پیشه زن بچه اش با چشمان پر شده اشگ بود که همیشه شرمنده زن بچه اش بود یه کمکی کرده بودم که فقط خدای من با. اونی که پیش زن بچه اش شرمنده بود سه تامون می دانستیم که هیچ کس نمی‌دانست که دیگران بهش کمکی کرده ولی چه کنم که ندارم

    آیا این نظر برایتان مفید بود؟
  2. صادقی

    سلام خداوند. به چنین آقای جوانه سالمی بدی عمر بودنه درد بیماری پیش خانواده محترم هر روز شاید خندان با انرژی خدا داده بده بهشان واقعا آدمی زیادی هستن که پیشه زن بچه اش شرمند هست خدا هیچ مردی رو پیشه زن بچه اش شرمنده نکنه خدا پدر مادر چنین آقای رو رحمت کنه کی برده پیشش شاه ایران ماله اون بود آیا با خودش چی برد ه این دنیا در گذره چه بخواهیم چه نخواهیم همه ما رفتنی هستیم چه بخواهی چه نخواهی ای کاش منم از صد درصد حاج آقا که داره ۵درصد داشتم من. می‌گشتم هر کسی که
    نداشت واقعا پیشه زن بچه اش با چشمان پر شده اشگ بود که همیشه شرمنده زن بچه اش بود یه کمکی کرده بودم که فقط خدای من با. اونی که پیش زن بچه اش شرمنده بود سه تامون می دانستیم که هیچ کس نمی‌دانست که دیگران بهش کمکی کرده ولی چه کنم که ندارم

    آیا این نظر برایتان مفید بود؟